Μενου

Μενου

 

 

 

 

Κουζίνα

Κουζίνα

Ο οίνος, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το φαγητό όπως σε όλες τις χώρες με οινική παράδοση. Όταν συνοδεύεται από το κατάλληλο έδεσμα η απόλαυση είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη. Ισχύει ότι τα κρασιά κάθε τόπου συνδυάζονται υπέροχα με τα προϊόντα και τις γεύσεις του. Με αυτό σαν γνώμονα και κάποιους απλούς κανόνες παντρέματος του φαγητού με το κρασί δημιουργήσαμε ένα μενού από γεύσεις για να συνοδεύσετε το κάθε σας ποτήρι. Οι μεζέδες είναι κοινό διατροφικό στοιχείο των λαών της μεσογείου και όχι μόνο. Προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα αποτελούν τη βάση της κουζίνας μας. Το μενού έχει επιμεληθεί και σχεδιαστεί με γνώση και ιδιαίτερη αγάπη για τα προϊόντα που προσφέρουμε. Με σεβασμό φροντίζουμε για την περιοδική ανανέωσή του.

Κρασιά

Κρασιά

Στο Vinos wine bar – restaurant, θα βρείτε μια αντιπροσωπευτική επιλογή κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, όσον αφορά τις περιοχές και τις ποικιλίες .

Η συλλογή μας διατρέχει όλον το χάρτη της Ελλάδας φέρνοντας στα ποτήρια μας αξιόλογους παραγωγούς από τις περισσότερες οινοπαραγωγικές ζώνες .

Ποικιλίες

Λευκές γηγενείς όπως το Ασύρτικο , το Μοσχοφίλερο , η Μαλαγουζιά , το Μοσχάτο Σάμου αλλά και το μοσχάτο Αλεξανδρείας , η Ντεμπίνα. Διεθνείς όπως το Chardonnay , το Sauvignon Blanc , το Gewürztraminer και άλλες .

Ερυθρές γηγενείς όπως το Αγιωργίτικο και το Ξινόμαυρο , το Μαυροτράγανο , η Μανδηλαριά , το Κοτσιφάλι , τον Αυγουστιάτη και διεθνείς όπως το Merlot , το Cabernet Sauvignon , το Syrah και άλλες.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Καλογερά 4, Χώρα Μύκονου
τηλ: 22890 28622